• +4 0773 362 028 / +4 0332 401 469
 • staffprojectanddesign@gmail.com
 • Luni - Vineri: 09.00 - 18.00
img
img

BERTI ITALIA

Istoria Berti este marcata de lemn de aproape optzeci de ani, materie prima absoluta a artei sale, fructul spontan al naturii ce dintotdeauna insoteste spiritul ecleric si inovator al creatiilor sale. Grupul Berti, din care fac parte urmatoarele companii: Berti Pavimenti Legno Snc si Vepal Pavimenti Legno Sas, este una dintre principalele companii pe plan national si international pe piata pardoselilor din lemn de valoare.

Activitatea Grupului presupune integrarea a doua structuri diferite: pe de o parte structura productiva, pe de alta parte, distribuirea si vanzarea printr-o retea de distribuitori. Familia Berti, fondatoarea grupului, respectiv dl. Giancarlo, sotia sa Rosana si fii lor Mateo, Andrea si Massimo, este dintotdeauna foarte atenta la evolutiile sectorului. Compania pe langa faptul ca a fost prima care a folosit tehnologia laser aplicata la intarsii, astazi dispune de sisteme foarte avansate robotizate, utilaje de productie sofisticate care permit o gama larga de solutii si de a crea pardoseli personalizate din lemn ce oglindesc personalitatea locuitorilor.

Gandindu-ne la pardoselile in intarsii, compania poate realiza decoratiuni speciale in baza proiectului prezentat de client. Un alt punct forte al companiei este depozitul de marfa ce are aproximativ 12.500 locuri paleti pe un total de un milion de metri patrati, intotdeauna pregatiti si disponibili pe piata.

Vanzarea produselor este incredintata Partenerilor exclusivi ai marcii care, bine distribuiti pe intreg teritoriul, iau in considerare si efectueaza orice cerinta a clientului. Obiectivul proiectului este de a raspandi filozofia si calitatea produsului in Italia si in strainatate: legatura puternica de parteneriat ce se formeaza zilnic intre companie si distribuitor confirma ca directia aleasa este cea corecta.

In plus, rezultatele companiei din ultimii ani sunt foarte satisfacatoare: investitiile constante structurale si productive ce sunt sustinute de companie in fiecare an, sunt simptome ale unei economii puternice, grupul BERTI intentionand sa se dezvolte in continuare si totodata sa isi ajute partenerii sa se dezvolte la randul lor. Astazi, dispunem de un personal de 220 de persoane si de peste 140 puncte de vanzare in Italia si in strainatate.

Pentru mai multe informatii consultati site-ul producatorului: BERTI

 • Telefon:
  +4 0773 362 028 / +4 0332 401 469

 • Adresa:
  Iasi, Romania

Despre

Obtinerea succesului pentru firma Staff Design and Project, este legata de satisfactia clientului ... continuare

Produse
 • Parchet
 • Decking
 • PVC
Parteneri
Copyright 2015 © Staff Design Romania by Webdesign Solution