• +4 0773 362 028 / +4 0332 401 469
 • staffprojectanddesign@gmail.com
 • Luni - Vineri: 09.00 - 18.00

PROFILUL GRUPULUI BERTI

Istoria Berti este marcata de lemn de aproape optzeci de ani, materie prima absoluta a artei sale, fructul spontan al naturii ce dintotdeauna insoteste spiritul ecleric si inovator al creatiilor sale. Grupul Berti, din care fac parte urmatoarele companii: Berti Pavimenti Legno Snc si Vepal Pavimenti Legno Sas, este una dintre principalele companii pe plan national si international pe piata pardoselilor din lemn de valoare.

Ce este parchetul traditional?

Parchetul traditional este format din lemn masiv. Elementele ce compun parchetul traditional trebuie sa aibe cele patru margini perpendiculare pe fata vizibila cu o inclinare cuprinsa intre 0 si 3 grade.

Ce este parchetul prefinisat stratificat?

Prin denumirea de prefinisat stratificat se indica o serie de elemente din lemn compuse din mai multe straturi, prelucrate pe partile laterale cu incastrare nut si feder, calibrate, slefuite si lacuite inainte de montare. Extrem de inovatoare, pardoseala prefinisata este construita dintr-un strat superior de lemn nobil si de un suport caruia ii revine sarcina de a face parchetul nedeformabil, impiedicand in mod eficace tendinta naturala de miscare si totodata garantand in acelasi timp robustetea si rezistenta. Calitatea absoluta a prelucrarii si finisajul specific pe suprafata ce prevede o aplicare la nivel industrial a lacului, permit un montaj rapid, garanteaza duritatea produsului, soliditate in timp si o totala rezistenta la lichide.

Ce diferenta exista intre parchetul traditional si cel prefinisat?

Prin "parchetul traditional" se intelege o pardoseala realizata cu un element constituit dintr-un singur strat ce face parte din aceeasi specie de lemn. "Parchetul stratificat" sau cel "prefinisat" este pardoseala constituita din elemente compuse din doua sau mai multe straturi din lemn diferit, dintre care si cel nobil realizat in lemn masiv.

 • Telefon:
  +4 0773 362 028 / +4 0332 401 469

 • Adresa:
  Iasi, Romania

Despre

Obtinerea succesului pentru firma Staff Design and Project, este legata de satisfactia clientului ... continuare.

Produse
 • Parchet
 • Design
 • PVC
Parteneri
Copyright 2015 © Staff Design Romania by Webdesign Solution