• +4 0773 362 028 / +4 0332 401 469
 • staffprojectanddesign@gmail.com
 • Luni - Vineri: 09.00 - 18.00
img

ANGELIM AMARGOSO

Esenta ANGELIM AMARGOSO se prezinta in culoarea galben-maronie. Aceasta esenta poate fi utilizata in realizarea de zone (arii) de dimensiuni medii si mari cu un grad inalt de uzura. Se poate utiliza in situatii de tip privat, rezidential, comercial si public.

Costul sau modic il face sa fie un material foarte bine vandut, dar nu permite imbracarea fatadelor cladirilor. Aceasta esenta cand este expusa la lumina solara si conditii climatice diverse sufera o variatie naturala a tonului de culoare care, odata cu trecerea timpului tinde spre culoarea gri.

O constanta intretinere cu un ulei special poate sa incetineasca acest process de transformare a culorii.

img

AZOBE

Esenta AZOBE provine din zona geografica a padurilor ecuatorile ale Africii de Vest. Acest produs se inscrie in clasa I de durabilitate (masa lemnoasa are o densitate ridicata).

Caracteristica acestui material este aceea de a se aprinde foarte greu, fiind foarte rezistent la ardere. Acest material are un uz specific destinat constructiilor navale fiind foarte rezistent si la apa sarata.

Datorita acestor calitati ale esentei AZOBE se pot realiza si poduri peste ape sau canale.

img

BALAU

Esenta BALAU provine din zona geografica a padurilor fluviale din Malaiezia si Indonezia. El se inscrie in clasa de durabilitate I-II.

Culoarea acestui material este galben, maro, gri sau maro deschis spre rosiatic. Poate fi folosit pentru constructii navale, constructii grele, punti si poduri.

img

BAMBOO X-TREME

Este un produs exceptional din punct de vedere al stabilitatii dimensionale si al duritatii, datorita tratamentului termic brevetat si a densitatii inalte a acestuia. Acest material nu sufera fenomene de torsiune fiind foarte rezistent la conditiile atmosferice. Se prezinta intr-o culoare maro inchis.

BAMBOO X-TREME se poate utiliza pentru zone private, rezidentiale, publice, comerciale si pentru imbracarea peretilor cladirilor.

Acest material datorita conditiilor climatic are o variatie a tonului de culoare care tinde spre gri. O intretinere cu un ulei special poate sa incetineasca acest proces.

img

DEMERARA

Este un produs din zona Africii Ecuatoriale, avand clasa de durabilitate I, chiar daca este expus la conditii atmosferice vitrege, la fungus sau diferite tipuri de specii marine.

Esenta DEMERARA are o culoare rosiatic vinos. Materialul se foloseste la constructii marine, hidraulice si tot ceea ce reprezinta constructii cu un grad inalt de uzura naturala.

img

FRASSINO FSC TERMOTRATTATO

Materialul FRASINO TERMOTRATAT certificate FSC dupa ce este complet uscat, i se aplica un tratament termic aducand acest material pana la 200 grade Celsius si o umiditate finala in jur de 5%. In urma tratamentului, materialul are o culoare maro si stabilitate optima dimensionala. In acelasi timp se imbunatatesc caracteristicile durabilitatii care sunt egale cu cele a lemnurilor de tip tropical.

Aceasta esenta poate fi utilizata pentru realizarea de dusumele (spatii mici si medii) ce nu sunt obiectul unei activitati intense de trafic. Caracteristicile sale din punct de vedere al durabilitatii permit utilizarea acestei esente pentru imbracarea peretilor cladirilor.

Aceasta esenta la contactul cu lumina solara si cu diferite conditii atmosferice are o variatie naturala a tonului de culoare ce tinde spre gri. Cu un ulei special se poate incetini acest proces de modificare a culorii.

img

GARAPA

Esenta GARAPA se prezinta intr-o culoare galben deschis. Acest material poate fi utilizat pentru realizarea unor portiuni de zone (arii), de dimensiuni mici si mijlocii ce nu sunt supuse unui trafic intens. Acest material, datorita culorii sale, de multe ori vine in substituirea lemnului TEAK.

Datorita caracteristicilor pe care le are, acest material poate fi folosit pentru imbracarea cladirilor si a fatadelor acestora. Esenta GARAPA la contactul cu lumina solara si cu diferite conditii atmosferice are o variatie naturala a tonului de culoare ce tinde spre gri. Cu un ulei special se poate incetini acest proces.

img

IPE

Esenta IPE se prezinta cu o coloratie ce variaza de la maro la verde-masliniu. Acest material este foarte utilizat in industria deckingului si se presteaza la toate tipurile de ambient. Caracteristicile sale ii permit sa fie utilizat si pentru imbracarea peretilor cladirilor.

Esenta IPE la contactul cu lumina solara si cu diferite conditii atmosferice are o variatie naturala a tonului de culoare ce tinde spre gri. Cu un ulei special se poate incetini acest proces.

img

IROKO

Esenta IROKO se prezinta intr-o culoare galben-maro deschis. Acest tip de lemn este ideal pentru realizarea portiunilor de podea de dimensiuni mijlocii si mari supuse traficului intens.

Acest produs nu este adaptat pentru imbracarea peretilor cladirilor.

Esenta IROKO la contactul cu lumina solara si cu diferite conditii atmosferice are o variatie naturala a tonului de culoare ce tinde spre gri. Cu un ulei special se poate incetini acest proces.

img

KEBONY FSC SYP (South Yellow Pine)

Esenta KEBONY este o alta alternitiva ecologica a lemnului tropical. Datorita procesului revolutionar brevetat de “kebonizzazione”, lemnul Southern Yellow Pine, dobandeste caracteristici de durabilitate si stabilitate ca cele ale lemnelor exotice.

Acest material se prezinta intr-o culoare maro inchis. Se poate utiliza pentru suprafete de marimi si masuri diverse adaptate pentru trafic intens. Se poate folosi si pentru imbracarea peretilor cladirilor.

Esenta KEBONY la contactul cu lumina solara si cu diferite conditii atmosferice are o variatie naturala a tonului de culoare ce tinde spre gri. Cu un ulei special se poate incetini acest proces.

img

MASSARANDUBA

Aceasta esenta se prezinta intr-o culoare rosu-maroniu. El poate fi utilizat pentru acoperirea spatiilor de dimensiuni medii si mari supuse unui trafic intens.

Esenta MASSARANDUBA la contactul cu lumina solara si cu diferite conditii atmosferice are o variatie naturala a tonului de culoare ce tinde spre gri. Cu un ulei special se poate incetini acest proces.

img

TEAK

Esenta TEAK are o culoare ce variaza de la galben deschis pana la culoarea bronzului, continand o rasina uleioasa naturala ce ii confera acesteia o rezistenta mare. Aceasta esenta poate fi folosita pentru realizarea unor arii de dimensiuni medii cu un un grad mic de uzura. Aceasta caracteristica de stabilitate dimensionala si de impermeabilitate da acestui lemn o frumusete aparte, fiind foarte cautat pe piata.

Caractersticile acestui material fac in asa fel incat sa fie foarte mult folosit pentru aplicatiile navale.

Esenta TEAK la contactul cu lumina solara si cu diferite conditii atmosferice are o variatie naturala a tonului de culoare ce tinde spre gri. Cu un ulei special se poate incetini acest proces.

img

WPC BAMBOO

Esenta WPC BAMBOO este un compozit polimerizabil si pulbere de BAMBOO. Este un material inovativ , ecologic fiind totdata adaptabil pentru zone externe, datorita caracteristicilor sale. Acest material este fabricat prin extrudare si este compus din 55% pulbere de bambus, 30% polimer, 15% aditivi.

Culorile oferite sunt alb si maro, culoarea tecului. Acest material poate suferi modificari structurale (masa volumetrica si lungime) datorita variatiilor de temperatura. Totodata acest produs trebuie protejat periodic cu ajutorul unui produs special pentru a nu se pata (de cafea, vin ulei, etc).

 • Telefon:
  +4 0773 362 028 / +4 0332 401 469

 • Adresa:
  Iasi, Romania

Despre

Obtinerea succesului pentru firma Staff Design and Project, este legata de satisfactia clientului ... continuare.

Produse
 • Parchet
 • Decking
 • PVC
Parteneri
Copyright 2015 © Staff Design Romania by Webdesign Solution